Spelers

Naam: Ronald Vink
Bijnaam: Baassie V. 
Positie: Dribbelende Goaltjesdief
Leeftijd: 22
Idool: Romario
Favoriete club: Feyenoord

Dhr Vink was in de eerste wedstrijd van de Tovenaars, ondanks een loeihard over geschoten penalty, goed op dreef.
Met zijn wervelende acties bezorgde hij bij menig tegenstander knikkende knieën.
Mede dankzij de mooie zege besloot dhr. Vink bij te tekenen tot tenminste 1 september 2008, alsmede nooit meer een penalty te nemen.


Naam: Matthijs van Baarle
Bijnaam: Thizzle
Positie: Links buiten (het veld, tot dusverre)
Leeftijd: 20
Idool: Jari Litmanen
Favoriete club: Ajax

Jaja daar is ie dan: Matthijs a.k.a. Peer a.k.a. De man van Glas!
Deze stijf linkse speler zal door zijn, soms ietwat klungelig uitziende, acties zeker zijn goaltjes meepakken. Daarnaast zal hij met zijn killersmentaliteit menig spits de stuipen op het lijf jagen. Kortom, een geweldige linkspoot waaraan De Tovenaars van Tatabanya in de TOEKOMST nog veel plezier aan zullen beleven.


 

Naam: Ceesjan Crezee
Bijnaam: Ceessie Wonderboy
Positie: Onzichtbare Goaltjesdief
Leeftijd: 22
Idool: Dirk Kuijt
Favoriete club: Feyenoord

Deze levensgevaarlijke striker heeft een verwoestend schot in de benen. Daarnaast beschikt hij echter ook over een neusje voor de goal. Wanneer CJ weer eens opduikt op de juiste plaats, zullen tegenstanders zich afvragen waar hij vandaan kwam. Een vergelijking met Roy Makaay is dus al snel gemaakt. Cees-Jan is dan ook met recht onze eigen Tor Phantom..


Naam: Jurriaan Koekebacker
Bijnaam: Jule
Positie: Bonkige Nummer 10
Leeftijd: 21
Idool: Maradonna
Favoriete club: Ajax

Zo lui als onze eigen Jule thuis is, zo krachtig is zijn optreden in het veld. Echter, na een paar minuutjes loopt zijn hoofd rood aan en worden zijn loopacties er niet sneller op. Maar na dan een minuutje uitgepuft te hebben op de bank, is hij weer zo fit als een hoentje en laat hij zien waar hij voor staat. Zo scoorde hij in de eerste wedstrijd de gelijkmaker, waardoor de Tovenaars weer terug in de wedstrijd kwamen en uiteindelijk de overwinning behaalden.


Naam: Robin Punt
Bijnaam: Puntje
Positie: Vliegende Keep
Leeftijd: 22
Idool: Chilavert
Favoriete club: Feyenoord

Als enige van het team kan deze krachtpatser pronken met het feit dat ie verantwoordelijk is voor een nieuw woord in de Dikke van Dale: Boemeren! Blik op oneindig, verstand op nul en rammen met die bal! De richting die de bal vervolgens aanneemt, is niet zelden met een mooie curve, de verkeerde kant op welteverstaan…Robin is dan ook de reden dat sporthallen betonnen muren hebben! Verder hopen we dat zijn defensieve kwaliteiten als keeper dit seizoen nog vaak naar voren zullen komen!


Naam: Leon Hofman
Bijnaam: Hoffie
Positie: Multifunctionalist
Leeftijd: 21
Idool: Pavel Nedved
Favoriete club: Feyenoord

Aangezien zijn reputatie als de Alleskunner van Slikkerveer 1 hem al vooruit gesneld is, is Leon Hofman een naam die de tegenstander het angstzweet door de bilspleet doet lopen. In de zaal is hij tot nog toe echter vooral een meevoetballende keeper gebleken, die er niet voor schuwt zijn medespelers op een geheel eigen wijze aan te moedigen. Zijn harde doch opbeurende kritiek schalt regelmatig door de sporthal, als een van zijn teammakkers weer eens zijn mannetje laat lopen. Dat Leon hier in tegenstelling tot de rest nog toe in staat is, vind zijn oorzaak in het feit dat hij, omwille van het teambelang, op zaterdagavond zijn warme veilige nest verkiest boven een koud biertje in de kroeg!


Naam: Hugo A-Tjak
Bijnaam: Ufo A-Tjak
Positie: Onstuitbare Winger
Leeftijd: 21
Idool: George Best
Favoriete club: Ajax

Met zijn rubberen benen zorgt deze flegmatieke voetballer zowel op het veld als in de disco voor veel spektakel. Menig tackle word ontweken en menig vrouw gescoord. Maar een wild leven en teveel alcohol doen zijn carrière geen goed. De vraag is dan ook of hij in de zaal kan gaan zorgen voor spektakel, onnavolgbare dribbels, loepzuivere passen en doelpunten van weergaloze schoonheid, zoals alleen hij dat kan.


Naam: Robbert van den Bogerd
Bijnaam: Dr. Phil
Positie: Hangende Libero
Leeftijd: 22
Idool: Bert Konterman
Favoriete club: Club Orange, Sunny Beach

Rob draait in het veld net zo lekker als dat hij op vele feestjes achter de draaitafel ook doet. Het publiek dat losgaat op zijn beats is net zo gekleurd als zijn onlangs aangeschafte wondersloffen.
Zijn lakse houding in het dagelijks leven zien wij soms ook wel eens terug in het veld als hij weer eens te laat komt, maar hij doet er dan wel alles aan om dit te herstellen.
Maar Robbert blijft onze enige echte rots in de branding, ons slot op de deur en zoals onze tegenstanders nogal eens verzuchtten: ,,Wat loopt die kerel enorm in de weg!”


Naam: Dennis Bothoff


Naam: Daan Koekebacker